Главная » 2012 » Март » 2 » 2 березня відбулася сесія Охтирської районної ради
17:03
2 березня відбулася сесія Охтирської районної ради
     2 березня 2012 року відбулась сесія шостого скликання Охтирської районної ради.
     Перед розглядом основних питань, були внесені зміни в склад президії районної ради шостого скликання, а саме до складу президії був включений голова Охтирської районної державної адміністрації Коваль Анатолій Іванович.
     На порядку денному стояло дуже багато питань.
Заслухавши інформацію виконуючої обов’язки начальника відділу освіти райдержадміністрації про хід виконання районної програми «Освіта Охтирщини 2008-2011 роки», районна рада вирішила інформацію про хід виконання програми взяти до відома, а комплексну програму «Освіта Охтирщини у 2012-2015 роках» затвердити. 
 
    Начальник фінансового управління О.В. Муратов звітував про виконання районного бюджету за 2011 рік, який був затверджений районною радою.
    Програма економічного і соціального розвитку Охтирського району за 2011 рік та  Програма на 2012 рік з її основними напрямками розвитку на 2013-2014 роки були затверджені.
   Розглянувши клопотання районної державної адміністрації, щодо затвердження Програми соціальної підтримки у 2012-2016 роках сімей загиблих учасників бойових дій на території Республіки Афганістан районна ради вирішила затвердити цю програму. Основними завданнями цієї програми є підвищення рівня матеріального забезпечення сімей загиблих шляхом встановлення 50% знижки на відшкодування пільг на житлово-комунальні послуги, також надання матеріальної підтримки протягом 5 років двом особам, які втратили годувальників під час бойових дій.
    Також була затверджена районна цільова програма «Дитячі меблі Охирщини» на період 2015 року, метою якої є забезпечення дошкільних навчальних закладів району сучасними дитячими меблями, що відповідають віковим параметрам дітей та гігієнічним вимогам.
     В цілому були розглянуті всі питання порядку денного

Просмотров: 497 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: раонная рада, Сумский обком КПУ