Главная » 2012 » Март » 15
   Волонтерський рух – це доброчинна робота, яка здійснюється фізичними особами на засадах неприбуткової діяльності, без заробітної плати, без просування по службі, заради добробуту та процвітання спільності та суспільства в цілому.
    На базі Олешнянського навчально-виховного комплексу працює дитячо-юнацьке об’єднання «Волонтер», яке налічує 30 членів. Робота об’єднання тісно пов’язана з загально шкільними напрямками виховання морально-етичним, національно-патріотичним та екологічним.
    Щорічно на передодні Дня волонтера відбувається загально шкільна лінійка, на якій проводиться прийом в ряди волонтерів нових добровольців. Заслуговують на увагу такі форми роботи, як виховні години, тематичні лінійки, круглі столи, акції «Милосердя», ініційовані та організовані волонтер ... Читать дальше »
Просмотров: 576 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 15.03.2012

    В м. Суми на базі Палацу дітей та юнацтва відбулися змагання відкритої Першості клубу «Абалаковець» зі спортивного скелелазіння. Бугруваться школа до участі у змаганнях підготувала досить сильну команду у складі 10 чоловік з числа членів гуртка пішохідного туризму Охтирського ЦДЮТ. Цього року умови змагань були змінені – замість, власне особистої першості, були запропоновані змагання у 2парному розряді» за схемою – хлопець-дівчина, до чого ми, відверто кажучи, були не готові. Адже, в складі команди – чотири дівчини та шість хлопців, та і за віком було тяжко підібрати пари, до того ж ще й рівносильні.
    Траси проходження були надзвичайно складними. Конкуренція – досить потужна адже окрім нашої команди були предста ... Читать дальше »
Просмотров: 494 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 15.03.2012

улица красноармейская  14 березня 2012 року у Верховній Раді України народними депутатами від Комуністичної партії України Володимиром Даниленком та Петром Цибенком був зареєстрований проект Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо збереження назв вулиць пов’язаних з Великою Вітчизняною війною 1941-1945 років).
  Проектом пропонується доповнити статтю 2 Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» новою формою увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця у вигляді збереження місцевими органами самоврядування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, названих на честь  військовослужбовців, які здійснили героїчний подвиг, червоноармійців, партизан, підпільників, бойових формувань Червоної Армії та інших подій, пов’язаних з Великою Вітчизняною війною.  ... Читать дальше »
Просмотров: 527 | Добавил: symu-okp | Дата: 15.03.2012