Главная » 2012 » Март » 05
Із звернення ветеранів до молоді
…..Сьогодні ми, ветерани війни і праці Охтирського району,  з честю і гідністю згадуємо свою бойову і трудову молодість. Не ми вибирали час, а він обирав нас. Велика вітчизняна війна пройшла крізь наші долі і серця, не було в нас легкого життя і після війни. Це були  тяжкі роки відбудови всіх галузей народного господарства, вщент зруйнованих міст і сіл нашої держави, зміцнення її могутності. Про те ми вистояли та виграли цю битву. І чим далі відходять в історію події тих буремних років, тим яснішими вони постають в нашій пам’яті, тим важливішим є їх історичне значення.
    Пам'ять про Перемогу повинна жити в віках у повазі до ветеранів, до тих, хто віддав своє життя за Батьків ... Читать дальше »
Просмотров: 471 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 05.03.2012

Від виховання дітей багато в чому залежить майбутнє України. Тому сьогодні перед нами стоїть  завдання виховати достойних членів суспільства, щоб у майбутньому вони стали нам гідною зміною. Кожній дитині потрібно дати можливість реалізувати свій потенціал. Для неї слід забезпечити максимально можливий рівень фізичного та психічного здоров’я , доступ до отримання якісної освіти та захист від заподіяної шкоди, позитивні емоції переживання, відчуття того, що її люблять та цінують. Діти, які позбавлені можливості перебувати у біологічній сім’ї, їхні зламані долі спонукають до пошуку оптимальних форм опіки над ними
     Сьогодні в Україні прийнято ряд законодавчих та нормативних актів, які регулюють порядок ст ... Читать дальше »
Просмотров: 498 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 05.03.2012