Главная » 2012 » Март » 1 » сонячненці - чемпіони
15:36
сонячненці - чемпіони
     Фізичне виховання – важливий засіб фізичного, соціального та духовного розвитку учнівської молоді. Педагогічний колектив Сонячненської ЗОШ це чудово розуміє, тому урокам фізичної культури, змаганням приділяється повсякденна увага.
   Навчальна матеріально-технічна база школи дозволяє учням опанувати футбол, волейбол, баскетбол, гімнастику, легку атлетику та гирьовий спорт. Більшість із цих видів спорту входять у районну спартакіаду школярів. Учні нашої школи неодноразово займали призові місця в загальному заліку цих змагань. У цьому навчальному році команди футболістів і волейболісток були треті в районних змаганнях, а команда волейболістів виборола першість.
     Чемпіоном району в кросі на 1000 метрів став учень 9 класу Єременко Ігор, а його однокласник Кварта Віктор зайняв 3 місце на цій дистанції. Особливих успіхів у спорті досяг одинадцятикласник Третяк Станіслав. Він багаторазовий чемпіон району з бігу на 100, 200, 400 метрів, призер численних обласних змагань із бігу на короткі дистанції, член збірної Сумської області з легкої атлетики.
    Ці приклади дуже важливі  для фізичного розвитку школярів та їх майбутнього здоров’я.

Король О.П.
Секретар первинної партійної організації,
вчитель Сонячненської ЗОШ I-III ст

Просмотров: 454 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: Сумский обком КПУ, район