Главная » 2014 » Май » 02

  Первомай - это праздник весны и труда, праздник всех людей, кто трудится, создавая богатство страны. 

 Этот день символизирует начало весны и несет в себе большой эмоциональный заряд весеннего пробуждения. 

 Пусть сегодня все, отдающие время благу страны, те, кто изо дня в день трудится в порой сложных условиях, радуются выходным, яркому майскому солнцу. Желаю, чтобы любой труд приносил только радость, чтобы коллеги были друзьями, а атмосфера на работе, как дома.

Да здравствует МИР, ТРУД, МАЙ!

С уважением,
Виктория Булах
народный депутат Украины
... Читать дальше »

Просмотров: 333 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 02.05.2014

 Народний депутат України від КПУ Вікторія Булах звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням вжити заходів для відновлення стабільної роботи філії «Охтирський сиркомбінат» ПП «Рось».

 Депутатське звернення було підготовлено відразу після того, як до Вікторії Володимирівни звернулися депутати Охтирської міської ради.

 У зверненні було зазначено, що на сьогодні на одному із провідних підприємств міста філії «Охтирський сиркомбінат» ПП «Рось» утворилося досить скрутне становище. У зв’язку з глибокою політичною та суспільною кризою, напруженою зовнішньоекономічною ситуацією, яка склалася на Україні, на підприємстві фактично припинено виробництво та експорт твердого сиру. Залишки сиру на складі готової продукції станом на 15 квітня 2014 року становлять 508 тонн. Чисельність працівників зменшилась з 504 чоловік до 227. ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 02.05.2014