Главная » 2015 » Март » 19

 

 Сьогодні в Україні поряд з жахливими соціально-економічними проблемами, які виникли завдяки антинародній політиці маріонеткових Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України в угоду США і ЄС, існує ще одна проблема, над якою поки що не задумуються пересічні громадяни у постійній напрузі «як вижити» в нинішніх реаліях, – це проект адміністративно-територіальної реформи. Правляча верхівка вже запланувала розподіл України у своїх корисливих намірах. І ці наміри радикальні – території «кроїтимуть» не просто по карті – ця реформа знищить більшість населених пунктів, особливо невеликих і віддалених. До речі, з 1991 по 2012 роки в Україні зникло 528 сільських населених пунктів, серед яких 34 селища й 494 села. Найбільше за роки незалежності вимерло сіл на Київщині (94), Полтавщині (55), Житомирщині (45), Сумщині (45), ... Читать дальше »

Просмотров: 445 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.03.2015

МИР НА УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ МОЖНА ПОВЕРНУТИ ТІЛЬКИ ДІАЛОГОМ

 16 березня 2015 року відбулася 41 сесія Сумської обласної ради шостого скликання. У числі найперших розглядалося питання «Про заяву депутатів обласної ради», основна теза якої – визнання Російської Федерації державою-агресором.

 Бюро Сумського обласного комітету Компартії України заявляє, що члени фракції Комуністичної партії України в Сумській обласній раді не підтримали це звернення. Адже воно, по-перше, в умовах перемир’я і необхідності виконувати українською стороною Мінські домовленості, виглядає як провокація та підбурювання до продовження конфлікту. ... Читать дальше »

Просмотров: 367 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.03.2015