Главная » 2013 » Сентябрь » 25 » Вікторія Бабич провела прийом громадян у Тростянці
21:34
Вікторія Бабич провела прийом громадян у Тростянці
 24 вересня цього року народний депутат України (фракція КПУ) Вікторія Бабич провела особистий прийом громадян Тростянецького району Сумської області.



 На особистому прийомі Вікторії Володимирівни, громадяни, посадові особи місцевого самоврядування району порушували свої гострі проблеми. Зокрема жителька с.Жигайлівка Надія Нікашкіна звернулась до народного депутата з проханням допомогти у вирішенні питання щодо проведення операції на серці в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім.М.Амосова. Уважно вислухавши заявника, Вікторія Бабич оперативно допомогла хворій. За даними інституту, Н.Нікашкіна буде прооперована безкоштовно.






  Сільський голова с.Буймер Микола Комишанський звернувся з проблемою яка сьогодні хвилює багатьох керівників місцевих рад по всій Україні - це відсутність достатнього фінансування від держави закладів культури.

 За результатами прийому народним депутатом підготовлені відповідні депутатські звернення і запити.

 Народний депутат також зустрілась з головою районної ради М.Олійником обговоривши з ними стан та проблеми соціально-економічного розвитку району і міста. Голова районної ради під час зустрічі подякував В.Бабич за готовність допомогти Тростянецькому району в вирішенні наболілих питань.
 
 Тростянецький міський голова Ю.Бова, звернувся за допомогою до народного обранця з питання відновлення функціонування дитячого садка по вул.Комунальна, вирішення цього питання дасть змогу вирішити питання ліквідації черги батьків до дошкільних навчальних закладів.


Просмотров: 377 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, приём, Бабич Виктория, Тростянец