Главная » 2013 » Январь » 8 » Петро Симоненко: Якби не комуністи, українці ходили б голі-босі
11:41
Петро Симоненко: Якби не комуністи, українці ходили б голі-босі

Пётр Симоненко Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко заявляє, що саме завдяки комуністам і комуністичній державі Китай українці мають можливість харчуватися та одягатися.

  "Якби не комуністичний Китай, то голі й босі українці ходили б, бо європейську продукцію за такою ціною вони не купували б. А сьогодні годують, обувають і одягають громадян України китайські комуністи”, – сказав лідер КПУ.

 Водночас Петро Симоненко відзначив, що виборці, які підтримали Компартію на виборах до Верховної Ради, не правильно зрозуміли її основне гасло – "Повернемо країну народу!”

 За словами лідера комуністів, повертати країну повинні самі люди.

 "Ми запропонували програму, в якій є відповіді на всі питання, які хвилюють наших громадян. І гасло, з яким ми йшли, – це чесне гасло – Повернемо країну народу. І ми запропонували трударям боротися за те, щоб країна належала їм. Не всі це зрозуміли. І для нас це ускладнює питання повернення країни народу”, – сказав Петро Симоненко.

 Відповідаючи на питання, як можна відібрати країну в олігархів, Петро Симоненко відповів: "Я думаю, що унікальний приклад комуністичного Китаю сьогодні дає відповіді тим, хто сумнівається. В Україні відбивають прихильність людей до Компартії тим, що говорять про минуле”.

 "Але ніхто не хоче говорити, що сучасні комуністи в Китаї зробили те, що комуністична держава Китай є супер-державою. Американці визнають, що через 5-10 років це буде найпотужніша держава у світі”, – підсумував Петро Симоненко.

Просмотров: 424 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: украинцы, КПУ, Симоненко П.Н.