Главная » 2013 » Январь » 11 » Вікторією Бабич подано депутатський запит стосовно виділення додаткової субвенції комунальному закладу «Охтирська центральна районна лікарня
16:48
Вікторією Бабич подано депутатський запит стосовно виділення додаткової субвенції комунальному закладу «Охтирська центральна районна лікарня
 

Виктория Бабич 11 січня на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит поданий народним депутатом України, першим секретарем Охтирського міськкому КПУ Вікторією Бабич до Міністерства фінансів України та Міністерства охорони здоров’я України «стосовно виділення додаткової субвенції комунальному закладу «Охтирська центральна районна лікарня» для своєчасного прийняття на роботу та виплати заробітної плати працівникам, погіршення медичного обслуговування жителів міста Охтирка у зв’язку з реформуванням системи екстреної медичної допомоги».
 «Під час виконання депутатської діяльності мені стало відомо, що КЗ «Охтирська ЦРЛ» має отримати субвенцію на 1 квартал 2013 року в розмірі 751 тис. грн., для видатків на швидку медичну допомогу у зв’язку з реформуванням системи екстреної медичної допомоги.
  Хочу зазначити, що дана сума субвенції не в повній мірі покриває видатки ШМД на 1 квартал 2013 року, а саме іде не забезпечення коштами у сумі 182,3 тис. грн..
 До того ж, при недоданні додаткової суми субвенції в розмірі 182290 грн., КЗ «Охтирська ЦРЛ» змушена буде не прийняти на роботу з 01.01.2013 року 16 працівників, так як вони незабезпечені фондом заробітної плати. 
 Також хочу зазначити, що в результаті скорочення кількості працівників відділення швидкої медичної допомоги, невідкладна медична допомога жителям міста Охтирка та Охтирського району, буде надаватися меншою кількістю бригад ШМД, а саме: замість 6 бригад, що надають медичну допомогу на даний час, буде залучено з 01.01.2013 року лише 5 бригад ШМД.
 А тому Міністерство охорони здоров’я України та Міністерство фінансів України має вжити відповідних заходів для виділення додаткової субвенції комунальному закладу «Охтирська центральна районна лікарня» для своєчасного прийняття на роботу та виплати заробітної плати медичним працівникам, - зазначила у своєму запиті народний депутат Вікторія Бабич.

 Прес-служба народного депутат

Просмотров: 460 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, ЦРБ, Виктория Бабич