Главная » 2013 » Апрель » 27
 26 квітня на перехресті вулиць Леніна та Батюка відбулося відкриття пам'ятного знаку героям ліквідації наслідків чорнобильської катастрофи та мітинг – реквієм «Чорнобиля гіркий полин».



 На заході були присутні Охтирський міський комітет КПУ, представники міської влади, громадських організацій, громадяни міста. До пам'ятника були покладені квіти, представники д ... Читать дальше »
Просмотров: 422 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 27.04.2013

 26 квітня 1986 року відбулася страшна подія про яку заговорив увесь світ і яку згодом назвали трагедією ХХ століття - аварія на Чорнобильській АЕС. 
   Ця дата не позначена в жодному календарі. Бо віддає від неї скорботою і болем у серці кожної свідомої людини. Але рокам не під силу викреслити подвиг робочих, селян, медиків, інженерів, військовослужбовців, правоохоронців та інших учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.
   Сьогодні вони - герої мирних днів - безмовні та сильні духом, живуть серед нас. І кожен чиновник зобов’язаний робити все можливе, аби громадяни відповідної категорії своєчасно отримували компенсації, пільги, пенсії, були забезпечені належним медичним обслуговуванням та оздоровленням у санаторно-курортних закладах. На жаль, реальність говорить про протилежне і пр ... Читать дальше »
Просмотров: 516 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 27.04.2013