Главная » 2013 » Декабрь » 13 » Петро Симоненко: Захід ставиться до України, як до підмандатної території
02:07
Петро Симоненко: Захід ставиться до України, як до підмандатної території
 Протистояння на так званому «євромайдані» в центрі української столиці та інших великих містах країни найчастіше супроводжується нахабним втручанням у внутрішні справи України з боку ряду держав Європейського союзу та Сполучених Штатів Америки. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції в Києві.
   Він підкреслив, що представники закордонних дипломатичних служб і громадських груп відкрито виступають з власними порадами і вимогами, чим порушують міжнародні норми і елементарні правила пристойності.
   «Свою думку висловлюють західні міністри – геї, екс-президенти і збанкрутілі творці «кольорових революцій», – зазначив, зокрема, Петро Симоненко. – МВФ безцеремонно диктує, якими в Україні мають бути тарифи на житлово-комунальні послуги, плата за газ, електроенергію, пенсійний вік і так далі. Захід ставиться до України, як до підмандатної території».                                               
   Лідер Компартії нагадав, що КПУ є єдиною з парламентських сил, яка заздалегідь попереджала керівництво держави і суспільство про загрозу для нашої країні, яку несе більшість положень угоди про Асоціацію та Зону вільної торгівлі з ЄС, і уряд виправдано призупинив її підписання.
   «Але це було зроблено таким чином, що спровокувало масові заворушення», – констатував Петро Симоненко.
Просмотров: 358 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: україна, захід, Петро Симоненко, підмандатна територія