Главная » 2013 » Декабрь » 19
 Сьогодні народним депутатом України, Вікторію Бабич було направлено депутатське звернення до голови організаційного комітету по виконанню Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 100-річчя з дня народження Платона Воронька», першого заступника Міністра культури України  Кохана Т.Г. з проханням у плані заходів, крім видання творів Платона Воронька передбачити:
- Ремонт даху Чернеччинської ЗОШ I-III ступенів Охтирського району Сумської області;
- Заміна вікон та дверей Чернеччинської ЗОШ I-III ступенів Охтирського району Сумської області; ... Читать дальше »
Просмотров: 387 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.12.2013

  Новий рік - це , напевно, саме дитяче свято . І дорослі завжди намагаються зробити його веселим і незабутнім для дітвори. Але якщо ще 20-25 років тому в Радянському Союзі всі малюки і школярі були охоплені увагою органів влади та самоврядування , кожна дитина могла потрапити навіть не на одне , а на кілька новорічних вистав , і скрізь його чекав подарунок , то тепер все по -іншому. Для того щоб організувати свято батькам потрібно вкласти кошти.
  Знаючи про це, тростянецькі комуністи за підтримки народного депутата України Вікторії Бабич придбали для дитячих садків міста «Білочка», «Веселка», «Ромашка», «Калинка» штучні  святкові ялинки. ... Читать дальше »
Просмотров: 443 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.12.2013

  Шановні друзі, настав час більш детально розглянути документ, який повинна була підписати Україна, та за який так активно агітує помаранчева опозиція. 
  Навколо угоди ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ, З ОДНІЄЇ СТОРОНИ, ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ І ЙОГО ДЕРЖАВАМИ-ЧЛЕНАМИ, З ІНШОЇ СТОРОНИ точиться велика кількість чуток, велика кількість політиків кричить, що саме ця угода дасть нам можливість побудувати нову країну, що завдяки цій угоді ми отримуємо безвізовий режим з ЄС, що ця угода дасть можливість будувати нові заводи в Україні, що саме ця угода дасть нашій молоді шанс навчатися за кордоном. 
  Настав час перевірити це з основного джерела !
Просмотров: 458 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 19.12.2013