Главная » 2013 » Декабрь » 19 » Подарунок вихованцям дитячих садочків м.Тростянець до нового року
13:40
Подарунок вихованцям дитячих садочків м.Тростянець до нового року
  Новий рік - це , напевно, саме дитяче свято . І дорослі завжди намагаються зробити його веселим і незабутнім для дітвори. Але якщо ще 20-25 років тому в Радянському Союзі всі малюки і школярі були охоплені увагою органів влади та самоврядування , кожна дитина могла потрапити навіть не на одне , а на кілька новорічних вистав , і скрізь його чекав подарунок , то тепер все по -іншому. Для того щоб організувати свято батькам потрібно вкласти кошти.
  Знаючи про це, тростянецькі комуністи за підтримки народного депутата України Вікторії Бабич придбали для дитячих садків міста «Білочка», «Веселка», «Ромашка», «Калинка» штучні  святкові ялинки.
  Малюки тепер будуть водити хороводи навколо ялинки , розповідати вірші , подивиляться разом з батьками новорічну казку і , звичайно ж , кожен отримає солодких подарунок.
  Для дитячого садочка «Казка» було придбано сучасний музичний центр, що значно поліпшить роботу вихователів з малюками.
  Вручаючи новорічні подарунки  перший секретар Тростянецького райкому Компартії України Євген Маловічко привітав від імені народного депутата В.Бабич, обласного комітету партії, колективи дитячих навчальних закладів з наступаючим 2014 роком , а також, звернув увагу, що усім органам влади та місцевого самоврядування потрібно більше уваги приділяти дітям , оскільки діти це наше майбутнє.
  Зі свого боку керівники закладів щиро подякували народному депутату В.Бабич, представнику районної організації КПУ Є.Маловічку за такі чудові подарунки, та висловили впевненість про початок довгої та плідної співпраці.

Тростянецький РК КПУ

Просмотров: 446 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: подарки на Новый год, Бабич Виктория, КПУ