Главная » 2012 » Декабрь » 16 » Вікторія Бабич працює на благо Сумщини
19:18
Вікторія Бабич працює на благо Сумщини
Владимир Даниленко и Виктория Бабич 

 У Міністерстві аграрної політики України 14 грудня 2012 року відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів щодо відзначення на державному рівні 100-річчя з дня народження Марії Савченко. Комітет було сформовано відповідно до Постанови Верховної Ради України від 18 вересня 2012 року  № 5252 «Про відзначення 100-річчя з дня народження Марії Савченко», автором якої був народний депутат України VI скликання, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко.
  До організаційного комітету увійшли Володимир Даниленко та народний депутат України, перший секретар Охтирського міському КПУ Вікторія Бабич.
  На першому засідання були підняті питання щодо місця проведення основних святкувань та можливість виділення з Державного бюджету коштів на проведення  реконструкції площі Інтернаціональної та ремонту дороги по вул. Першогвардійській та вул. Сумській у місті Лебедин Лебединського району Сумської області;
  проведення капітального ремонту дороги Лебедин - Токарі та ремонту дороги по вул. Санаторній в селі Токарі Лебединського району Сумської області;
 ремонт Лебединського районного краєзнавчого музею у місті Лебедин Сумської області.
  Володимир Даниленко наполіг, щоб основні заходи відбулися у селі Токарі (м. Лебедин), тобто там де працювала Марії Савченко та настояв на тому, щоб організаційний комітет звернув увагу Міністерства фінансів на необхідність фінансування зазначених вище заходів за рахунок Державного, а ні місцевих бюджетів.
  Для Вікторії Бабич зазначений захід був першим досвідом співпраці народного депутата та відповідних Міністерств, отже перші свої кроки на шляху до добробуту Сумщини, перший секретар Охтирського міському КПУ зробив у Міністерстві АПК України.
  «Володимир Даниленко це дуже розумна та досвідчена людина, за його ініціативи мене було включено до організаційного комітету по святкуванню 100-річчя Марії Савченко, це дало мені можливість з перших днів своєї депутатської діяльності приєднатися до справжніх справ на благо Сумської області. Володимир Даниленко показав своїм прикладом, як треба співпрацювати з Міністерствами щоб твоєму регіону були виділенні кошти з Державного бюджету для вирішення важливих соціально-економічних питань», - зазначила народний депутата Вікторія Бабич.
Просмотров: 395 | Добавил: symu-okp | Теги: Савченко, Даниленко