Главная » 2012 » Декабрь » 18
  Килинкаров С. Без допомоги Митного союзу Україна не зможе виробляти товари, конкурентоспроможні на європейському ринку.
 Таку думку висловив народний депутат України (КПУ) Спиридон Кілінкаров в ефірі передачі «Свобода слова».
 За його словами, без доступу до дешевого російського газу і інших преференцій з боку Митного союзу Україна не зможе виробляти конкурентоспроможні товари.
 Більш того, як зазначив С. Кілінкаров, конкурувати на європейському ринку Україні довед ... Читать дальше »
Просмотров: 341 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.12.2012

 Даниленко В.А.На адресу народного депутата України VI скликання, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка надійшла відповідь від Міністерства внутрішніх справ України стосовно порядку реалізації ветеранами органів внутрішніх справ права на безоплатний проїзд для лікування та відпочинку.
  Зазначеним питанням Володимир Даниленко розпочав займатися з 2009 року, коли до нього звернувся ветеран органів внутрішніх справ, якому не було відшкодовано проїзд до санаторії, хоча це право забезпечено Законом України «Про статус ветеранів військової служби,  ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб  та їх соціальн ... Читать дальше »
Просмотров: 477 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.12.2012

  Присяжнюк А. Фракция Компартии проголосовала за кандидатуру премьер-министра Николая Азарова, чтобы дать ему шанс воплотить предвыборные обещания. Об этом в эфире программы "РесПублика с Анной Безулик” заявил народный депутат Украины от КПУ Александр Присяжнюк.

 "Мы решили так: пускай те обещания, которые он раздавал в поездках за полгода до выборов, он воплощает на протяжении полугода. Если за полгода он их не воплотит, мы будем ставить вопрос о роспуске правительства”, – сказал коммунист.

... Читать дальше »
Просмотров: 404 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.12.2012