Главная » 2012 » Декабрь » 04

 Пётр Николаевич Симоненко Перед рассмотрением проекта бюджета-2013 необходимо принять Программу социально-экономического развития страны. Об этом заявил, выступая с трибуны Верховной Рады, лидер КПУ Петр Симоненко.

 "Перед рассмотрением проекта бюджета на следующий год необходимо принять Программу социально-экономического развития-2013, которая бы опиралась на наши внутренние ресурсы, а не вгоняла страну и людей в долговую кабалу к международным финансовым спекулянтам”, – отметил Петр Симоненко.

 "Учитывая глубину кризиса, эта программа должна носить радикальный характер, – продолжил лидер коммунистов. – Во-первых, надо вернуть в госсобственность все стратегические предприятия.

... Читать дальше »
Просмотров: 357 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 04.12.2012

  В наш час ще є громадяни, які довіряють «людям з вулиці». Це в усіх випадках одинокі люди похилого віку, які виховувались та жили в справедливості комуністичного режиму. В нашому випадку жертвою злочину став 82-річний дідусь.

 Нещодавно до Охтирського міського відділу міліції надійшла заява від 82-річного Івана Петровича, який повідомив про пропажу 5000 грн. Дідусь проживає разом з дружиною, пенсію всю не витрачав, а відкладував, як то кажуть, на «погані часи». Берегла родина кожну копійчину, та по своїй довірливості все віддала жінці-шахрайці. А було це так: близько 10-ї ранку в хату до пенсіонерів завітала незнайома жінка, привіталася, представилась співробітником соціальної служби. І зав'язалась розмова:

- Скоро мінятимуть старі ... Читать дальше »

Просмотров: 408 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 04.12.2012

  Бюджет  Комуністи проголосують за проект Держбюджету лише в тому разі, якщо уряд зафіксує в ньому фінансування всіх статей соціального захисту й у повному обсязі. Про це заявив заступник голови фракції КПУ у Верховній Раді Валентин Матвєєв, коментуючи можливе прийняття проекту Держбюджету.
 На думку Валентина Матвєєва, ситуацію з бюджетом можна розглядати як лакмусовий папір для нинішнього уряду, і зокрема його прем’єра.
 Нині провал бюджетного процесу може означати як те, що дні Миколи Азарова на посаді глави Кабміну полічені, так і більш м’який варіант — що кастинг на роль глави уряду ще не завершений.
«Партія влади сподівається виправити свій хисткий імідж управлінців, а зробити це планує шляхом обрання спікера вже на першому засіданні новообраного парламенту. У разі реалізації цього варіанту залишається гі ... Читать дальше »
Просмотров: 320 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 04.12.2012

  Деньги У вік високих технологій і надшвидкостей, мабуть, немає такої сфери людської життєдіяльності, якої б не торкнувся всюдисущий прогрес. Дівайс, гаджети електронний уряд, електронні листи ...
 І ось тепер черга дійшла і до настільки «милих» кожному з нас грошей. Згідно з даними дослідження «Електронні гроші в Україні», проведеного за підтримки Інституту політичних консультацій та економічних досліджень, щорічний оборот електронних грошей в нашій країні становить від 4 млрд грн до кількох млрд доларів. Багато це чи мало - запитання риторичне. А ось що з себе являють ці «грошізамінники» і наскільки серйозну конкуренцію паперовій масі вони можуть скласти, з'ясовували кореспонденти "ГолосUA".
«Електронні купюри» зараз в законі
Нещодавно набрав чинності новий «Закон про платіжні системи», який вперше визначає, що т ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 04.12.2012

 
Пленум

1 грудня 2012 року відбувся  пленум Сумського обласного комітету Комуністичної партії України.
 В роботі пленуму взяла участь завідуюча відділом організаційно-партійної роботи ЦК КПУ Л. П. Сахарова.
 Пленум розглянув питання: "Про підсумки виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року і чергові завдання обласної партійної організації” (доповідач: Володимир Даниленко – перший секретар Сумського ОК КПУ).
  За результатами конструктивного та принципового обговорення пленум прийняв відповідну постанову.
 Перед учасниками пленуму виступила завідуюча відділом ... Читать дальше »
Просмотров: 409 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 04.12.2012