Главная » 2013 » Декабрь » 1 » Вікторія Бабич відвідала м. Шостку
13:53
Вікторія Бабич відвідала м. Шостку

 28 листопада в м. Шостка провела прийом громадян з особистих питань народний депутат України Вікторія Бабич.
На зустріч з народним депутатом прийшли люди з питаннями, які турбують людей в нашій державі вже не перший рік.
 Найболючішим питанням для шосткинців залишається призначення пенсій колишнім робітникам об’єднання «Свема», які працювали в шкідливих умовах, але Пенсійний фонд продовжує відмовляти цій категорії в призначенні пенсій без жодних на те підстав. 
Ще однією з вагомих проблем, з якою йшли до народного депутата – це невиплата заробітної плати. Залишаються актуальними питання забезпечення людей житлом, питання працевлаштування.
 Людей хвилюють високі тарифи за комунальні послуги, які вони просто не в змозі сплачувати, при цьому якість послуг абсолютно не відповідає розміру ціни. Наболілим питанням залишається блокування казначейством України коштів органів місцевого самоврядування. Ця проблема обговорювалась і з місцевими депутатами.
 Одна жіночка приїхала на зустріч до Вікторії Володимирівни з питанням високих комунальних тарифів аж із Сум, так як не встигла потрапити там на прийом. Такий далекий приїзд пояснює вірою в те, що тільки комуністи можуть зрозуміти її проблему та допомогти.
 Великою проблемою для наших громадян є неможливість потрапити на прийом до великопосадовців, тому прийшли люди до Вікторії Володимирівни, щоб вона допомогла їм вирішити дане питання.
 Щиро відгукнулася народний депутат на прохання матері, в якої дитина-інвалід потребує комп’ютер для індивідуального навчання, а тому це питання, як і деякі інші вирішувались просто на місці.
 На всі усні питання, з якими зверталися виборці до народного депутата, були дані вичерпні відповіді. Але розв’язання більшості проблем потребує значного часу. Саме над цим доведеться працювати народному депутату, повернувшись у Київ.
 Після прийому, Вікторія Володимирівна провела прес-конференцію для місцевих журналістів стосовно її депутатської діяльності.

помічник-консультант
народного депутата України
В.Вареник

Просмотров: 388 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Бабич Виктория, приём, Шостка