Главная » 2012 » Декабрь » 31 » Вікторія Бабич: з новими досягненнями у новий рік
11:40
Вікторія Бабич: з новими досягненнями у новий рік
 Виктория Бабич Особисто для мене цей високосний рік був вкрай важкий. Я дуже вдячна вам, мої земляки, за підтримку у непростий для мене час.
  Але життя йде і ми повинні з оптимізмом дивитися в майбутнє. Працювати з думкою про наших дітей, намагаючись їм подарувати не тільки щасливе дитинство, як це колись зробили для нас наші батьки, але й відбудувати нову Україну, яка зможе витримати будь-які виклики, як у внутрішній так і зовнішній політиці.
 Добігають останні сніжні дні 2012 року, на який був «призначений» кінець світу. Апокаліпсис, на щастя, так і не настав, але для українців рік видався не менш вражаючий на події, які кожен запам’ятає якщо не на все життя, то на довго точно. 
 Однак, на порозі Нового року, я б хотіла, щоб усі біди і негаразди, лишилися у минулому високосному році, тому підводячи підсумки минулого року, дозвольте пригадати лише позитивні моменти 2012: а це-приголомшлива перемога на дитячому Євробаченні10-річної українки солістки хору Міністерства внутрішніх справ Анастасії Петрик, яка підкорила Європу своїм виступом і залишила найближчих конкурентів далеко позаду, ну і звісно -парламентські вибори, які надали парламентарям ще один шанс довести, що вони гідні представники українського народу.
 Те, що насправді гідні, в черговий раз підтвердила Комуністична партія України, яка вдвічі збільшила свою підтримку та довіру серед виборців та поповнила свої ряди новими молодими обличчями. Адже в той час, коли ми маємо економічне падіння замість економічного зростання, обіцяного владою, коли приймаються ганебні закони про ринок земель, про пенсійну реформу, надія лише на партію, яка працює для народу, на політиків, які відстоюють права громадян. 
 В перші дні роботи Верховної Ради України мною вже внесено законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо соціальних гарантій педагогічним, медичним і фармацевтичним працівникам, які працюють в сільській місцевості, основним завданням якого є сприяння підвищенню соціального статусу та рівню матеріального забезпечення педагогічних, медичних і фармацевтичних працівників державної та комунальної форм власності, які працюють в сільській місцевості (селах, селищах, селищах міського типу).
 Втілюючи чіткий план дій у законодавчому органі, зараз працюю над підготовкою проектів законів: про заборону ГМО, щодо відповідальності банку за порушення умов договору банківського вкладу (депозиту), щодо перерозподілу 10 відсотків рентної плати за нафту, природний газ, газовий конденсат до місцевих бюджетів.
Ці закони потрібні Україні. Саме з метою покращити життя усім простим людям в нашій державі я і балотувалася в Верховну Раду.
 Але звісно, свою малу Батьківщину, мою рідну Охтирку без особливої уваги залишити не можу. Вже зараз розпочала співпрацю з Міністерством фінансів України щодо виділення у 2013 році коштів з державного бюджету на реконструкцію комунального закладу Охтирський міський центр культури та дозвілля (Кнежа). 
 Але не все під силу депутату, навіть як що він народний, тому сьогодні, я в першу чергу сподіваюся на підтримку всіх людей та громадських організацій, адже тільки разом ми зможемо подолати ганебний безлад у нашій державі.
 Користуючись нагодою, хочу від усього серця побажати охтирчанам у Новому році особливого, чарівного настрою, щоб підходили до кожного почину з натхненням, силами і енергією. Нехай за будь-яким поворотом Долі вас чекають приголомшливо прекрасні події, які принесуть Вам і Вашій родині достаток, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, богатирського здоров’я і простого людського щастя!
 Сподіваюся, що 2013 рік стане роком наших спільних перемог та роком процвітання для нашого рідного міста Охтирка.
Народний депутат України,
Перший секретар Охтирського міського комітету КПУ
Вікторія Бабич

Просмотров: 359 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Поздравление, Виктория Бабич