Главная » 2013 » Декабрь » 19 » Вікторія Бабич звернулась до Мінкультури в інтересах Чернеччанської громади
13:52
Вікторія Бабич звернулась до Мінкультури в інтересах Чернеччанської громади
 Сьогодні народним депутатом України, Вікторію Бабич було направлено депутатське звернення до голови організаційного комітету по виконанню Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 100-річчя з дня народження Платона Воронька», першого заступника Міністра культури України  Кохана Т.Г. з проханням у плані заходів, крім видання творів Платона Воронька передбачити:
- Ремонт даху Чернеччинської ЗОШ I-III ступенів Охтирського району Сумської області;
- Заміна вікон та дверей Чернеччинської ЗОШ I-III ступенів Охтирського району Сумської області;
- Поточний ремонт даху Чернеччинського сільського будинку культури Охтирського району Сумської області;
- Внутрішній ремонт Чернеччинського сільського будинку культури Охтирського району Сумської області.
 Сподіваємось, що дані пропозиції Вікторії Володимирівни будуть враховані, адже прийняття Постанов про відзначення пам’ятних дат мають не лише виконувати виховну та інформаційну функцію, а й вирішувати соціальні проблеми громад.
 Нагадаємо, що 24.10.2013 року у Верховній Раді України був зареєстрований Проект Постанови «Про відзначення 115-річчя з дня народження комісара Путивльського партизанського загону, Героя Радянського Союзу Семена Васильовича Руднєва», поданий Вікторією Бабич, але який Комітет з питань культури і духовності, на чолі з помаранчевим Кириленком В.А., не пропускає до зали Верховної Ради. Що є ще одним доказом того, що боротьба так званої опозиції з радянською історією не закінчиться лише руйнуванням пам’ятників Леніну, наступною буде руйнація пам’ятників героїв Великої Вітчизняної Війни.

Помічник-консультант
народного депутата України
Цвітана Скорина


Просмотров: 390 | Добавил: kpu-ahtyrka | Теги: КПУ, Бабич Виктория, Чернеччина