Главная » 2015 » Февраль » 20

 

 Пам`ятати і шанувати особливі дати в історії своєї Вітчизни – одна із священних традицій українського народу. Із покоління в покоління – мільйони людей шанували День Радянської Армії та Військово-морського флоту – як пам'ять про легендарну армію під червоними знаменами, яка захистила здобутки молодої Країни Рад – першої у світі соціалістичної держави справжнього народовладдя. Не раз вставав народ на захист своєї Батьківщини – і у перемогах відчувалася єдність армії та народу. Священний обов’язок захищати Вітчизну передавався від батька до сина. Особливим випробуванням  для Радянської Армії стала Велика Вітчизняна війна. Саме ці роки показали світу усю силу і маршалів, і рядових солдат. Радянська Армія під червоними знаменами принесла світові перемогу - і подвигу переможців, які здолали фашистських нелюдів, здавалося, не може бути забуття. Особливе, шанобливе ставлення до ветеранів війни, воїнів-переможців десятиліттями після Перемоги було основою патріотичного виховання. Не тільки на День Перемоги, а й 23 лютого – у День Радянської Армії та Військово-морського флоту у трудових колективах, навчальних закладах шанували сильних і сміливих, адже армія гартувала характер, робила чоловіків сильними і мужніми. Навіть перейменоване у роки незалежності на День Захисника Вітчизни, свято не втратило свого значення і зміст його залишався таким же значимим. Нинішні можновладці посягнули на свято поколінь, і на всенародну повагу до дня 23 лютого, основа якої – в переможній історії Радянської Армії, закликаючи українців навіть не згадувати цей день. Однак, він є значимим не тільки для старших поколінь і сотень тисяч ветеранів Великої Вітчизняної, а й для багатьох родин, де відзначають цей день, вітаючи діда-фронтовика, батька-військовослужбовця  – цього ніколи не зітерти з пам’яті.

Шановні жителі Сумщини! ... Читать дальше »

Просмотров: 364 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 20.02.2015

 Восьмой месяц длится политическая расправа над Компартией Украины. Окружной Административный Суд г. Киева по категорическому требованию, исполнявшего обязанности Президента Украины А.Турчинова рассматривает сфабрикованное Службой Безопасности Украины, Генеральной прокуратурой и Министерством юстиции дело о запрете партии. Возбужденное по надуманным предлогам и сфальсифицированным фактам судилище является свидетельством того, что режим установившийся в Украине после февральского 2014 года переворота ведет борьбу против инакомыслия.

 18 февраля с.г. в ходе очередного заседания все десять судей Окружного Административного суда объявили о самоотводе и отказались принимать участие в рассмотрении дела №826/9751/14 о незаконном запрете деятельности Коммунистической партии. ... Читать дальше »

Просмотров: 288 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 20.02.2015

 Назначение нового Генпрокурора Виктора Шокина ознаменовалось беспрецедентным и вопиющим давлением на Окружной административный суд города Киева, с целью принудить судью вынести заведомо неправомерный вердикт и, в нарушение Конституции, законов Украины, вопреки нормам международного права, запретить деятельность Компартии Украины. Факт этого наглого прокурорского беспредела нашел свое подтверждение в заявлении всех судей Окружного админсуда, отказавшихся рассматривать дело о запрете КПУ в связи с оказанным на них давлением со стороны Генпрокуратуры. ... Читать дальше »

Просмотров: 379 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 20.02.2015