Главная » 2015 » Февраль » 18

 

 16-17 лютого 2015 року в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва, в робочий час, співробітниками прокуратури міста Києва та міліції (працівниками управління по боротьбі з організованою злочинністю) було проведено обшук як окремих приміщень суду, так і суддів та інших співробітників апарату суду. Про це йдеться у заяві Окружного адміністративного суду.

 В Окружному суді переконані, що дії співробітників прокуратури та міліції по проведенню обшуку в приміщенні суду є протиправними та такими, що спрямовані на втручання в процес здійснення правосуддя шляхом вчинення тиску на суддів.

 «Єдиною метою, що могла спонукати вказаних осіб на вчинення таких дій, є намір вплинути на об’єктивність прийняття судом рішень по окремим резонансним справам, які перебувають на розгляді в суді, наприклад по справі про заборону діяльності Комуністичної партії України, розгляд якої відбувається під головуванням судді Кузьменка В.А., особистий кабінет якого також став об’єктом неправомірного обшуку», - йдеться у заяві. ... Читать дальше »

Просмотров: 409 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.02.2015

 В понедельник, 16 февраля, Кабинет министров Украины внес в Верховную Раду законопроект № 2147 о внесении изменений в Государственный бюджет Украины на 2015 год. Ранее эти изменения были одобрены правительством на внеочередном заседании в субботу, 14 февраля.  Они базируются на результатах переговоров с Международным валютным фондом.

 В подкорректированном варианте госбюджета пересмотрены в сторону увеличения почти все основные показатели – доходы, расходы, дефицит, госдолг.

Основные показатели Государственного бюджета – 2015, млрд грн

 Рост прогнозного показателя доходов госбюджета-2015 на 22,21 млрд грн произойдет путем: ... Читать дальше »

Просмотров: 379 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.02.2015

 Матери и жены украинских силовиков, запертых в "Дебальцевском котле", начали выходить на демонстрации и перекрывать дороги, чтобы хоть как-то обратить внимание властей на брошенных солдат.

 Так, 17 февраля люди перекрыли трассу Киев-Чоп под Ровно. Родственники военных заявили, что акция протеста бессрочная. Протестующие пропускают только маршрутки, машины скорой помощи и авто с детьми. Прямо на трассе люди уже поставили “буржуйки” и бочки для обогрева. ... Читать дальше »

Просмотров: 355 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 18.02.2015