Главная » 2015 » Апрель » 17

 У зв’язку з погрозами, що лунають з боку праворадикальних угрупувань на адресу комуністів, учасників демонстрацій під час святкування Дня міжнародної солідарності трудящих 1 Травня, а також з огляду на прибуття до України для участі в урочистих заходах іноземних гостей Перший секретар ЦК Компартії України Петро Симоненко направив відповідне звернення Генеральному прокурору України Віктору Шокіну, Голові Служби безпеки України Валентину Наливайченку та Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову.

Генеральному прокурору України

Шокіну В. М.

Голові Служби безпеки України

Наливайченку В.О.

Міністру внутрішніх справ України

Авакову А.Б.

ЗВЕРНЕННЯ

Останнім часом в мережі Інтернет, в тому числі на сторінках соціальних мереж, а також в засобах масової інформації активно розповсюджується інформація, в якій містяться прямі загрози з боку ультра-радикальних угрупувань життю або здоров’ю громадян України – учасників демонстрацій під час святкування 1 травня 2015 року.

Зазначені дії беззаперечно суперечать базовим конституційним засадам суспільного ладу в Україні, принципам політичного та ідеологічного плюралізму (багатоманітності), які реалізуються через багатопартійність, свободу політичної діяльності, а також розмаїття ідеологій як систем концептуально оформлених уявлень, ідей і поглядів на життя, які відбивають інтереси, світогляд, ідеали, настрої людей, вимогам Конституції України щодо прав та свободи людини і громадянина, гарантованим також і статтями 10 та 11 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод від 04.11.1950 р. ... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: kpu-ahtyrka | Дата: 17.04.2015